واکنش مردم به مصوبه واردات خودرو و وعده ریزش قیمت خودرو

مجلس نهایتا رای به آزادسازی واردات خودرو داد. اما برای واردات خودرو شروط عجیبی وضع کرده. شرط واردات خودرو بدون انتقال ارز از یک طرف واردات خودرو را محدود میکند. از طرف دیگر قرار است سقف تعداد خودروهای مجاز وارداتی هر شش ماه یک بار توسط شورای رقابت تعیین شود.
در ادامه نظرات برخی از مردم درباره قیمت خودرو پس از آزادسازی واردات را میخوانید:

«من قصد داشتم دست نگه دارم برای خرید خودرو ولی دیگه کاملا ناامید شدم و باید یه خودروی داخلی بخرم. چون این قانون فقط رانت میاره و سودش تو جیب یکسری آقازاده میره.»

«این فقط برای پولدارهاست. اونهایی که ارز دیجیتال دارن. ارز دیجیتال میدن و خودرو وارد میکنند. اینطوری ارز هم از کشور خارج نکردن!»

«اگر بخواهند دلال بازی جمع شود باید اجازه دهند هر شخصی با خودش یک خودرو وارد کند.»

«این نشد آزادسازی خودرو! مافیای خودرو مانع واردات میشود. باید آزادسازی به شکلی بود که رقابت شکل بگیرد نه انحصار واردات به دست عدهای بیفتد.»

«آزادسازی واردات خودرو باید به شکلی باشد که قیمت خودروهای داخلی هم به واسطه آن ارزان شود و مجبور نباشیم پراید ۱۰ میلیونی را ۱۵۰ میلیون بخریم.»

«قیمت خودرو فقط در صورتی شکسته میشود که در عرض چند ماه چند میلیون دستگاه خودرو وارد شود. تنها با این شرط قیمت خودرو نصف میشود.»

«میگن قیمت خودروهای خارجی ۸۰ درصد ارزان میشه یعنی یک خودروی یک میلیاردی میشه پول یک پراید! بعیده!»

«این طرح و مواردی که اشاره کرده اصلا به درد مصرفکننده واقعی نمیخوره و بازم انحصاری و در دست باندهاست.»

«با این طرح قیمت خودروی خارجی به نسبت داخلی ارزانتر میشه ولی باید صبور بود.»

«ریزش ۲۰-۳۰ درصدی یعنی برگشت به قیمت های خرداد ماه یعنی اواخر دولت قبل! به قول معروف نه خانی آمده و نه خانی رفته.»
تجارتنیوز
وعده ریزش قیمت خودرو / خودروی خارجی هم قیمت پراید میشود؟
مجلس نهایتا رای به آزادسازی واردات خودرو داد. اما برای واردات خودرو شروط عجیبی وضع کردهاند. به همین دلیل مردم و فعالان بازار خودرو میگویند این طرح منجر به کاهش قیمت خودرو نمیشود و فقط رانت ایجاد میکند.
منبع: @tejaratnews