دوره رایگان کریپتو از صفر

کوین لوکالی پارتنر بایننس تا روزی سه دهم بیتکوین در روز بدون مدارک

علی بهمنی

عضو دیجی‌بیت
اکسچنج کوین لوکالی پارتنر رسمی بایننس بلاخره از دیروز آپدیت خود را انجام داد و تمام پلتفرم خود را به حالت پارتنری و شبیه بایننس در آورد
طی ایمیل این اکسچنج به کاربران همه میتوانند بدون مدارک روزی ۳ دهم بیتکوین خروج بزنند
همچنین تغییر آیپی به هیچ عنوان محدودیت ایجاد نمیکنه و تمام مردم میتوانند با فیلتر شکن و بدون نگرانی از تغییر ip در این صرافی و در عمق بایننس ترید کنند
همچنین اپلیکیشن های این اکسچنج همینک در روی اپ استور و گوگل پلی رونمایی شد
این اکسچنج اعلام کرده که به زودی قسمت استخر - سیوینگ و همچنین دکس یونی سوآپ به این اکسچنج اضافه میگردد
خبر خوب اینکه در قسمت ثبت نام موبایل ایرانیها قابل تایید می باشد و ثبت نام انجام میگیرد
یکی دیگه از محاسن این اکسچنج خرید و فروش کریپتو با کارتهای بانکی بین المللی هست
همین الان میتوانید با وارد شدن به این اکسچنج
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
و با کد رفرال ۲۰۸۱۷۷۹ ثبت نام کنید و راحت در عمق بایننس ترید کنید

حتما بررسی کن
واقعا خیلی بهتره از سیف پل
و اینکه ایمیلی که زدند گفتن این ده روز کلی اپدیت دارند و قسمت سیوینگ - استخر - اسپات و فیوچرز و روی سایت و اپ میارند
و اینکه از ده روز دیگه هم روزی ۳ تا بیتکوین میتونی ویدراو کنی
دیگه بایننس و چی شو میخوای
حتی تغییر ایپی هم بن ات نمیکنه و میتونی راحت کار کنی

آخرین ویرایش:
من اپ این صرافی و امروز نصب کردم، اینا فیوچرز هم اوردند و روی سایتشون هم زده بروکر بایننس … سایتشون خیلی‌فرق کرده نسبت به قبل، خود بایننس و کپی کردند
ادامه نوشته:

فقط بدیش اینه که باید با فیلتر شکن کار کرد
ولی تغییر فیلتر شکن تاثیری نداره حتی با فیلتر شکن المانم میشه رفت

دیگه وقتی آپشن های بایننس و میخواید باید با فیلتر شکن برید
ایردراپ - استخر - استیک - سیوینگ - ۲۰۰ فیات دنیا و فیوچرز و اسپات
این همه آپشن داره میده یه فیلتر شکن هم بزن
انصافا خوبه

سلام برای من بدون فیلتر شکن وارد سایتشون میشه و برای احراز هویت باید فیلتر شکن روشن میکردم که مدارک بره به نظرت توی آی پی ها ایراد پیدا نمیکنه گیر بدن ؟
برای احراز هویت همون کارت ملی کفایت میکنه ؟ چون کارت ملی هامون تاریخش گذشته دو ساعت به پشتیبانش توضیح دادم و پشتیبانش هم انگلیسی خالص بود
یک سوال دیگه این که معاملاتش رو در وب هم میشه انجام داد یا فقط توی اپلیکیشن شدنی هست؟ چون توی وب وقتی روی ترید میزنم میگه یکی از اپلیکیشن ها رو دانلود کن؟؟/
سپاس

سلام سایتشون بدون فیلتر شکن بالا میاد - اینکه باید فیلتر شکن روشن کنی دلیلش این هست که ایران بایننس رو فیلتر کرده و برای همین باید به سرورهای بایننس وصل بشی فیلتر شکن وصل کنی - تو ایمیلی که زدند گفتن این ماه روی سایت هم اسپات و فیچرز اضافه میشه ولی الان فقط اپلیکیشن دارند - کارت ملی ایران و قبول نمیکنند و اینکه وقتی میتونی روزی سه دهم بیت بزنی احتیاجی به احراز نیست مگه اینکه پاسپورت ایرانی بدی

بالاخره موفق شدم روی اپلیکیشن نصب کنم ، یک توضیح کوتاه میدی از صرافی ایرانی به اونجا منتقل کنم که بهتر باشه و بر روی چه شبکه ای که کارمزدش کمتره؟ سپاس

تتر روی شبکه trc20 کارمزدش کمترین هست
اونجا هم که دیگه هم شبکه و کوین ها رو ساپورت میکنه
به نظرم بهترین گزینه برای ایرانیان هست
هم اینکه بایننس هست هم مدارک لازم نداره
هم کامل شبیه پلتفرم بایننس هست

یکی از بخش هایی که کوین لوکالی قرار هست بیاره
airdrop - earn - pool - buy crypto binance ba 200 fiat
اینا بخش هایی هست که پارتنر رسمی بایننس اعلام کرده قراره بیاره
الان هم بخش فیوچرز بایننس و اسپات را روی اپلیکیشن داره

ایمیل جدید کوین لوکالی به کاربران
بخش فیات بایننس از ده روز دیگه روی کوین لوکالی لانچ میشه و ایرانی های کل دنیا میتونند با ۲۰۰ نوع ارز فیات ارز دیجیتال خود را بخرند
حتی با دیپوزیت فیات محلی هر کشور میتونید ترید کنید

خیر ریال رو تو یه صرافی ایرانی به تتر تبدیل کنید بعدش ببرید این صرافی
البته میتونید busd هم ببرید برای چنج کردن

لینک رفرال من هست با اسکن qrcode من میتونید راحت تو کوین لوکالی ثبت نام کنید(y)😇

پیوست‌ها

• referral-share-card.png
    referral-share-card.png
    156٫2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا