دوره رایگان کریپتو از صفر

کوینکس (CoinEx) - بررسی ویژگی‌ها و کارمزد صرافی کوینکس

سلام ارادت در صرافی کوینکس که به ایرانی ها خدمات میده چند تا موضوع هست ۱- مدیران این صرافی بیشترشون ایرانی هستند ۲- طی چند سال گذشته ۱ بار ایران و تو بلک لیست گذاشتند و پول مردم و نگه داشتند و توانستند بابت تحریم ساختار و حجم زیادی از پول را نگهدارند و سودکلانی کنند ۳- میشه گفت مدارک ایران و تایید میکنند ولی هرموقع بخواند بلاک میکنند ۴- همین حالا یک اکانتی دارم که یکماه هست ۴۰۰۰ دلارش ساسبند هست و اصلا جواب نمیدند که چرا پول را آزاد نمیکنند و میتونم نشون بدم بهتون و در آخر مراقب سرمایه هاتون باشید با اینکه داخل مارکت کپ هست اما دلیلی بر تراست بودن با کاربر و نمیشه گفت داره

برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
سلام انتخاب حد ضرر بیشتر برمیگرده به تحلیل تکنیکال و همچنین تا حد زیادی به مدیریت سرمایه خودتون. واقعا چیزی نیست که بشه تو یک کامنت بهش جواب داد چون گزینه ای زیادی رو باید مدنظر قرار بدید.
اما تجربه هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه. من خودم شخصا با تجربه به این موضوع رسیدم. اما اکنون آموزش ها و دوره های مختلفی در همین زمینه وجود دارند که کار شما را راحت تر کرده اند.

آموزشگاه تالاربورس یک دوره اموزشی جامع در خصوص تحلیل‌تکنیکال ارائه می‌دهد از طریق لینک زیر می‌تونید سرفصل رو مطالعه کنید

بله متاسفانه من یک موجودی 120 دلاری در کیف پول کوینکسم مانده بود که منتظر بودم ICO چیزی خرید کنم باهاش ولی دوروز پیش رفتم دیدم موجودی رو نشون نمیده و سپس ایمیلم رو چک کردم و دیدم یک ایمیل برام اومده که شما در تاریخ فلان و ساعت فلان این مقدار پول را برداشت کردید و دراصل پول رفت که رفت خیلی جا خوردم بسیار مراقب باشید بسیار ...
لازم دونستم اطلاع رسانی کنم بهتون ...

چه خوب . متشکرم
ادامه نوشته:

چقدر وحشتناک 😱🤦‍♀️

nord vpn
proton vpn
20speed
وی پی ان هایی رو خریداری کنید که آیپی ثابت باشن اکثر وی پی ان های پولی حالت کریپتو کارنسی دارند که موقع معاملات میتونید روی این حالت بزارید
حتما قبلش چند بار از سایت what is my ip چک کنید که ایپی شما تغییر نکنه با قطع و وصل شدن و از یک شهر باشه

دو تا vpn اولی خوب ولی من با 20speed کارکردم هر سری یک کشور و نشون میده وقتی شما what is my ip را می زنی و این خیلی خطری باید خیلی مراقب باشید حتی زمانیکه که گزینه Cryptocurrency رو می زنید ... و من هم بهتون parsvpn رو معرفی می کنم اینم خوب

من دیشب اتفاقا بهش برخوردم
رفتم پروتون هم چک کردم دیدم اونم مشکل داره روی اندروید
آخرش tunnelbear رو دانلود کردم هم سرعتش خوبه هم آیپی مشکلی نداره فقط بار اول باید با یه فیلترشکن دیگه بازش کنید روی آیپی مدنظر
دفعه های بعدی لازم نیست. نسخه پولیش هم kill switch داره
ادامه نوشته:

به نظرم هربار قبل از ورود چک کنید
من دیشب هلند رو انتخاب میکردم ولی آیپی الجزیره بود

سلام من چندین ماهه دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. دوستان متاسفانه بصورت جهت دار مطلب مینویسن دلیلش رو متوجه نمیشم. خود بایننس قبل از بلاک کردن ۳ بار اخطار میده و فرصت میده پولت رو برداشت کنی. اون صرافی کوینکس که قبلا پول رو نگهداشته بود کلا فرق داره با این کوینکس هر چند همون صرافی هم چند روز پیش امکان برداشت رو بمدت چندین روز آزاد کرده بود. صاحب کوینکس همون صاحب استخر بزرگ ویا هست که بسیار معتبره و هیچ کدوم از مدیرانش ایرانی نیستن. لطفا اگر اطلاعاتی نداریم موجب گمراهی دیگران نشویم

من مدارک معتبر دارم که بعضی از مدیرانش ایرانی هستند
جالب هست بایننس و کنار کوینکس میاری و میخوای بگی همطرازند
من جهت دار صحبت نکردم ؛ شما عضو یا به قول خودشون سفیر این ها هستید یا تریدر این صرافی ها
اگر تریدر هستید که چرا ناراحت میشید هر کسی اختیار داره نظرش را بگه و اگر سفیر هستید لازم هست یکبار دیگر به وجدانت رجوع کنی ببینی کدام قسمتش ناراحتت کرده
اینکه قبلا یکبار ایران و جزو تحریمات گذاشته و بلاک کرده پول کاربرانش و یا اینکه بعضی مدیرانش ایرانی هستند
سعی کنیم با واقعیات کنار بیایم
قرار نیست کسی دروغ بگه
بذار مردم لذت ببرند از یک کسب و کار بدون استرس؛ البته که بد نیست ایرانی باشند و مشکلی تو این زمینه وجود نداره و دلیل ناراحتی و درک نکردم

خیالت راحت مدارک میذارم با جزییات اما ایرانی بودن جرم نیست و اتفاقا دمشون هم گرم...
دوم من بایننس هم همین الان ۵۵۰ هزار دلار دارم و ترید میکنم مشکلی تو این قضیه ندارم!!!
من تمام صرافی های دنیا رو میشناسم و اطلاعاتم بد نیست
اگر اسم coinlocally میارم چون برای ایرانیهایی که نگران بلاک شدن هستند و مدارک ایرانی دارند ولی میخواهند با ۵۰۰ کوین ترید کنند و زبان فارسی داشته باشه معرفی میکنم
من خودم کسی ام که با مدیر هولدینگای والکس و نوبیتکس دوستم!!! اما باید واقعیت ها رو مرور کرد
مخلصیم

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا