faeze feizi
عضو شناخته شده
از صرافی coinex قسمت exchange میشه ارز خرید و انتقال داد به کیف بول ؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
یادداشت: This feature may not be available in some browsers.
از صرافی coinex قسمت exchange میشه ارز خرید و انتقال داد به کیف بول ؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
سلام بله این امکان وجود دارهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
ممنونم با اطلاعات مفیدی که به اشتراک گذاشتیدبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
با عرض پوزش من در خصوص حد ضرر در کوینکس مشکل دارمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
سلام انتخاب حد ضرر بیشتر برمیگرده به تحلیل تکنیکال و همچنین تا حد زیادی به مدیریت سرمایه خودتون. واقعا چیزی نیست که بشه تو یک کامنت بهش جواب داد چون گزینه ای زیادی رو باید مدنظر قرار بدید.برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
شما آموزشی در این زمینه سراغ دارید بهم معرفی کنید ؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
آموزشگاه تالاربورس یک دوره اموزشی جامع در خصوص تحلیلتکنیکال ارائه میدهد از طریق لینک زیر میتونید سرفصل رو مطالعه کنیدبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
چه خوب . متشکرمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
چقدر وحشتناکبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
nord vpnبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
دو تا vpn اولی خوب ولی من با 20speed کارکردم هر سری یک کشور و نشون میده وقتی شما what is my ip را می زنی و این خیلی خطری باید خیلی مراقب باشید حتی زمانیکه که گزینه Cryptocurrency رو می زنید ... و من هم بهتون parsvpn رو معرفی می کنم اینم خوببرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
من خیلی وقته از protonvpn استفاده میکنم ، و تابحال مشکلی نداشتمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
من دیشب اتفاقا بهش برخوردمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
به نظرم هربار قبل از ورود چک کنیدبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
مدرک بزار بقیه هم ببیننبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
کوینکس هشدار نمیدهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
منتظریم مدارک معتبر ارائه کنیدبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!