دوره رایگان کریپتو از صفر

چراغ سبز دوباره ایلان ماسک به بیت کوین /جهش اتریوم

• نویسنده موضوع ghatreh.com
  • تاریخ شروع
بعد از اینکه ایلان ماسک مالک ارز رمزنگاری ها شده است ، قیمت اتریوم افزایش پیدا می کتد. - به گزارش کمی بیش از حد خوب مراقب باشید." قیمت اتریوم بعد از ظهر چهارشنبه پس از آنکه ایلان ماسک ، مدیر عامل تسلا و SpaceX گفت ، او صاحب این ارز رمزپایه در کنفرانس B-Word است ، رویدادی به میزبانی شورای ارزهای دیجیتالی برای نوآوری برگزار شد. اتریوم ، که در آن روز تجمع کرده بود ، پس از سخنان ماسک ، بالاترین قیمت خود را لمس کرد. آخرین قیمت آن بیش از 12 درصد افزایش و نزدیک به بالاترین سطح روز بود. ماسک گفت ، از آنجا که استخراج بیت کوین به طور فزاینده ای از طریق انرژی های تجدیدپذیر تأمین می شود ، تسلا احتمالاً بار دیگر برای پذیرش بیت کوین برای معاملات اقدام خواهد کرد. ماسک همچنین گفت که در این زمان ، تنها سهام عمومی معامله شده توسط او تسلا است و او شخصاً صاحب مقداری بیت کوین ، دوج کوین و اتریوم است. او خاطرنشان کرد: "تنها چیزی که در خارج از تسلا مالک من است SpaceX است". او همچنین گفت که مدت طولانی است که بیت کوین خود را نگه داشته است. ماسک اعلام کرد "اگر قیمت بیت کوین پایین بیاید ، من ضرر می کنم. من ممکن است استخراج کنم اما نمی فروشم ، من قطعا اعتقادی به بالا بردن قیمت و فروش یا موارد مشابه آن ندارم.
منبع خبر:
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!

دسته بندی خبر:
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!

منبع: ghatreh.com

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا