دوره رایگان کریپتو از صفر

نرم افزارهای اورکلاک ماینر

Alirabbani

عضو دیجی‌بیت
دوستان به نظر شما نرم افزارهایی که جدیدا برا اورکلاک یه سری از دستگاه های ماینر اومده، واقعا کار میکنه و تراهش مورد نظر را میده؟ ضرری واسه دستگاها نداره؟ من چند تا کانال تلگرام پیدا کردم که داخلشون نرم افزار اورکلاک برا خیلی از دستگاها وجود داره.حتی M3X. این یکی از کانالهاست:
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!

آخرین ویرایش:
کسی از دوستان m32 را اورکلاک کرده؟ امکانش هست تا 98 تراهش اور بشه؟ تو سایتها تبلیغشو زیاد دیدم.

برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
دقیقا چطور کار میکنه؟ چی استخراج میکنیم؟ بهمون بیت و اتریوم قابل برداشت میده؟ حداقلی برای برداشت وجود داره؟
لازمه واریزی داشته باشیم؟ وریفای نمیخواد؟ رمزارز به ولت شخصی منتقل میشه یا جای خاصی باید فروخته بشه؟
تیم و شرکت پشتش کی هستن؟ به سیستم سخت افزاری ما فشاری نمیاره؟
اینا موارد اصلیه ک باید بررسی بشه به نظرم
چون خودمم نمیدونستم دقیق چیه اینجوری بررسیش کنید

دقیقا منم این ابهام ها را دارم درموردش. اما تا اونجا که تحقیق کردم ظاهرا سخت افزارهایی که شرکت های سازنده ماینر میسازن، قابلیت تراهش های بالاتر را داره اکثرا.( البته در صورتی که شرایط دمایی مطلوب براش فراهم بشه.) اما سازنده ها برای اینکه از هر سخت افزاری چندین مدل دستگاه بیرون بدند، به صورت نرم افزاری ، تراهش های متفاوت ارائه میکنند. مثل دستگاه M32 که شرکت واتسماینر با تراهش های مختلف (58 و 62 و 64 و 66 و 68 و...) همون سخت افزار واحد را با قیمت های مختلف میفروشه. حالا یه سری برنامه نویس ها میان با شکستن قفل های خاص، نرم افزارهای این دستگاه ها را تغییر میدند و روی حالت تراهش بالاتر ست میکنن. البته حالا اینکه این کار اصولی هست برا دستگاه یا نه را نمیدونم. ولی اگه اکی باشه حتی پولی هم باشه فریمورهای اورکلاکشون، واقعا می ارزه. حدود 40 درصد افزایش تراهش...:p:oops:

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا