د داجی عضو دیجیبیت 2021-11-16 #1 سلام لطفا مراقب صرافی coinkool باشید : برای مشاهده ضمیمهها، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.
سلام لطفا مراقب صرافی coinkool باشید : برای مشاهده ضمیمهها، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.
HAMEDI مدیر پیشکسوت 2021-11-16 #2 سلام و تشکر دوست گرامی ، لطفا بیشتر توضیح بفرمایید که مشکل کجاست ؟ تا دیگر کاربران استفاده کنند
د داجی عضو دیجیبیت 2021-11-16 #3 سلام این سایت یک اسکمر هست که در سایتی تبلیغ ctac که یک IEO هست رو دیدم از تبلیغ کننده کد تایید گرفتم و مقداری کم تتر برای تست واریز کردم تا برداشت کنم اما از برداشت خبری نبود
سلام این سایت یک اسکمر هست که در سایتی تبلیغ ctac که یک IEO هست رو دیدم از تبلیغ کننده کد تایید گرفتم و مقداری کم تتر برای تست واریز کردم تا برداشت کنم اما از برداشت خبری نبود
HAMEDI مدیر پیشکسوت 2021-11-16 #4 خیلی خوبه ، دوستان تجربیات اینچنینی دارند ، اینجا مطرح کنند تا خدای نکرده کسی دچار ضرر و زیان نشود .
د داجی عضو دیجیبیت 2021-11-16 #5 پیشنهاد خیلی خوبیه که دوستان اگر صرافی کلاهبردار یا مشکل داری میشناسند اینجا به اشتراک بگذارند تا کسی از هموطنها ضرر نکند
پیشنهاد خیلی خوبیه که دوستان اگر صرافی کلاهبردار یا مشکل داری میشناسند اینجا به اشتراک بگذارند تا کسی از هموطنها ضرر نکند