faeze feizi
عضو شناخته شده
سلام دوستان معاملات فیوچرز از نظر شرعی مشکلی ندارن؟
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
ممنونم . حتمابرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
خواهش میکنمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
من تماس گرفتم اول گفتند که شرعی نیست اما بعد که ساز و کار رو توضیح دادم و با بورس ایران مقایسه کردم گفتند مشکلی نداره و حلاله و دقیقا همین حرفی که شما فرمودید رو زدندبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
فیوچرز یه جورایی شبیه کازینوعهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
دقیقابرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
اینکه بعضی موارد مثل سکه را از بازار آتی حذف کردند به علت تنظیم بازار و ثابت بودن قیمت اوناسبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
منطقتون درسته ولی از مرجع ها باید چک بشه چون بعضی ها اعتقاد دارن با باز شدن معامله شما صاحب اون ارز هستید و استاپ زدن میاد به کیف در کل همونطور که گفتم شبهه توشهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
چه سازوکاری رو براشون توضیح دادین میشه بگین؟اخه بحث فیوچرزش که میگن صوریه و معامله واقعی نیست و این صحبتا...چی گفتین که گفتن بی اشکاله؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
در مورد نحوه کار که به صورت قرضی و اهرمیه توضیح دادم و اینکه توی بازار آتی و آپشن بورس خودمون هم هست فرمودن چون مال محسوب میشه میتونید فعالیت کنید...برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
دقیقا به نظرم این موارد چیزیه که هرکس خودش باید در موردش تصمیم گیری کنهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
سلام و درودبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!