دوره رایگان کریپتو از صفر

مزایای سفارش غذا اداری

iranighaza

عضو جدید دیجی‌بیت
تفاوت کترینگ با رستوران در چیست؟

نظر بدهید

امروزه بسیاری از افراد وقت کافی برای پخت غذا نداشته و وعده‌های غذایی خود را از رستوران‌ها و کترینگ‌ها خریداری می‌کنند. اکثر افرادی که عادت به تهیه غذا از آشپزخانه‌ها و کترینگ‌ها دارند، تمامی این اماکن را در یک دسته قرار داده و به همه آن‌ها برچسب «رستوران» می‌زنند. در حالی که رستوران با کترینگ از جهات مختلفی تفاوت داشته و هر یک از آن‌ها از ویژگی‌های مخصوص به خود برخوردار است.

اگر علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر پیرامون تفاوت
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
با رستوران هستید، در این مقاله به بررسی جامع جنبه‌های تمایز بین این دو پرداخته‌ایم. پس، از شما دعوت می‌شود تا انتهای این مطلب همراه بیک صنعت باشید.
برای مشاهده تصاویر، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.


فهرست محتوا

بررسی جنبه‌های تفاوت کترینگ با رستوران

ویژگی‌های بهترین کترینگ

نتیجه‌گیری

تهیه تجهیزات رستوران و کترینگ از بیک صنعت

بررسی جنبه‌های تفاوت کترینگ با رستوران

وظیفه هر دو مکان پخت غذا و ارائه آن به شماست؛ اما چه چیزی باعث تفاوت رستوران و کترینگ می‌شود؟ این سوالی است که ذهن برخی از کاربران بیک صنعت را مشغول کرده و ما در ادامه به پاسخ آن خواهیم پرداخت:

تفاوت کترینگ با رستوران در سرویس دهی

از جمله مواردی که باعث تفاوت کترینگ با رستوران شده، نحوه سرویس‌دهی آن‌هاست. همان‌طور که می‌دانید، رستوران‌ها یک یا چند سالن برای سرویس‌دهی و ارائه خدمات غذایی به مشتریان در اختیار دارند. مشتریان می‌توانند به رستوران‌ها مراجعه کرده، پشت میز نشسته و پس از خواندن منو، غذای مورد علاقه خود را سفارش داده و میل کنند. این روند رستوران‌هاست و با کترینگ تفاوت دارد. در کترینگ معمولاً فضایی برای نشستن مشتریان و میل کردن غذا وجود ندارد، بلکه می‌توان غذا را به آن‌ها سفارش داد و به صورت بیرون‌بر تهیه کرد.

علاوه بر این، رستوران‌ها معمولاً سفارش غذای عمده قبول نکرده و برگزارکنندگان مجالس و مراسم‌های مختلف به منظور تهیه غذا برای مهمانان خود به سراغ کترینگ‌ها می‌روند.

اگر برای انتخاب نامی مناسب برای رستوران دچار چالش شده‌اید، مقاله انتخاب نام برای رستوران را مطالعه نمائید.

· فرق بین تجهیزات کترینگ و رستوران

از دیگر مواردی که باعث تفاوت کترینگ با رستوران‌ها شده، تجهیزات آن‌هاست. همان‌طور که گفته شد، مشتریان می‌توانند در رستوران‌ها میز رزرو کرده و غذای خود را در سالن رستوران میل کنند. بنابراین، رستوران‌ها علاوه بر تجهیزات آشپزخانه صنعتی به ظروف مناسب برای سرو غذا نیز نیاز خواهند داشت. در مقابل، کترینگ‌ها غذا را به صورت بیرون‌بر ارائه می‌دهند و به همین دلیل به ظروف سرو غذا در فضای کترینگ نیازی نخواهند داشت. در کترینگ‌ها از ظروف یک بار مصرف استفاده شده و میزان خرید چنین ظروفی در این اماکن بالاست. از تجهیزات مورد استاده برای شست‌ و شوی ظروف در رستوران‌ها سینک صنعتی می‌باشد، این محصول با جنس استیل از دوام بالایی برخوردار است با حجم های مختلف به شستن ظروف سرعت می‌دهد.

فرق بین کترینگ و رستوران در میزان پخت غذا

کترینگ و رستوران از لحاظ حجم غذایی که تهیه می‌شود نیز با هم دیگر متفاوت هستند. تفاوت اصلی نحوه تهیه غذا در میزان سفارش است. به عنوان مثال، رستوران‌ها می‌دانند که چند میز ظرفیت داشته و به صورت تجربی روزانه تعداد مشخصی پرس غذا تهیه خواهند کرد. در مقابل، کترینگ‌ها روزانه بر اساس تعداد سفارشی که از پیش گرفته‌اند اقدام به تهیه غذا می‌کنند. می‌توان گفت که حجم غذا در رستوران‌ها و کترینگ‌ها ثابت و یکسان نیست و عواملی مثل ظرفیت رستوران، میزان شهرت رستوران، تجربه آشپز و در کترینگ‌ها تعداد سفارش‌های گرفته شده روی حجم غذا موثر هستند.

· تفاوت بین کترینگ و رستوران در محل سرو غذا

مورد بعدی که موجب تفاوت کترینگ با رستوران می‌شود، محل سرو غذاست. همان‌طور که گفتیم، معمولاً کترینگ‌ها سالن غذاخوری نداشته و غذایی که آماده می‌کنند در محل دیگری سرو می‌شود. به عنوان مثال، کترینگ می‌تواند سفارش آماده‌سازی غذای هواپیماها، بیمارستان‌ها، قطار، مجالس و یا حتی غذاهای رژیمی افراد ورزشکار را قبول کند. در مقابل، رستوران‌ها غذای تهیه شده را در سالن غذاخوری خود سرو خواهند کرد. ناگفته نماند که بسیاری از رستوران‌ها سفارش بیرون‌بر نیز قبول کرده و غذا را با پیک ارسال می‌کنند. با این حال، کترینگ در مقایسه با رستوران به طور خاص روی تهیه غذای بیرون‌بر و سفارش عمده تمرکز دارد.

تفاوت قیمت در کترینگ و رستوران

معمولاً غذایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود در مقایسه با منوی کترینگ‌ها قیمت بیشتری دارد. دلیل بالاتر بودن قیمت غذای رستوران، فضای نشستن برای مشتریان و همچنین عدم سفارش عمده غذا است. همین موضوع نیز می‌تواند باعث تفاوت کترینگ‌ها و رستوران‌ها شود. همچنین پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاع از انواع غذاهای کترینگ، مقاله لیست غذاهای کترینگ را نیز مطالعه بفرمائيد.ویژگی‌های بهترین کترینگ

تقریباً همه ما از یک رستوران باکیفیت انتظار داریم غذا را به موقع حاضر کند، پرسنل خوش ‌رفتار و همچنین غذا خوش‌ طعم و با کیفیت باشد. اما ویژگی‌های یک کترینگ خوب چه هستند؟‌ اکنون که با تفاوت کترینگ با رستوران آشنا شدیم، در ادامه با مشخصات یک کترینگ خوب آشنا خواهیم شد:

· گرم بودن غذا

قطعاً هیچکس دلش نمی‌خواهد غذایی که به دستش می‌رسد سرد باشد! بنابراین، کترینگ باید با استفاده از باکس‌های مخصوص مطمئن شود که غذا با گرمای اولیه خود به دست مشتری می‌رسد. همچنین لازم است بدانید یکی از تجهیزات مناسب برای تهیه غذاهای پرطرفدار، دستگاه گریل می‌باشد، برای خرید گریل ذغالی صنعتی می‌توانید این محصول را با کیفیت و قیمت مناسب از بیک صنعت تهیه فرمائید.

تحویل به موقع غذا

از دیگر ویژگی‌های بهترین کترینگ این است که بتواند سفارش‌هایی که ثبت کرده را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و باکیفیت عالی تهیه نموده و به دست مشتریان برساند. اهمیت تحویل به موقع غذا زمانی دو چندان می‌شود که کترینگ سفارش‌های یک شرکت یا سازمان را قبول کرده باشد. همان‌طور که می‌دانید، در چنین اماکنی بازه مشخصی برای وعده‌های غذایی وجود داشته و اگر غذا به موقع تحویل داده نشود، نه تنها در روند کار مشتری اختلال ایجاد شده، بلکه باعث می‌شود اعتبار کترینگ نیز خدشه‌دار شود و مشتریان سخت‌تر به آن اعتماد کنند.
 
دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا