faeze feizi
عضو شناخته شده
ادوارد اونسون(Edward Evenson) رئیس توسعهی تجارت در شرکت برینز(Braiins مالک استخر استخراج رمزارز Slush Pool) اعلام کرده است که تعداد زیادی از دستگاههای استخراج رمزارز چینی معادل کل برق مصرفی شهر کبک در کانادا، اکنون قصد مهاجرت از چین به سمت آمریکای شمالی و اروپا را دارند.
وی در پستی که روز ۲۸ام می در پلتفرم رسانهی اجتماعی توییتر منتشر کرده است اعلام نموده که برخی ماینرهای BTC چینی اکنون نگاه خود را به سمت غرب معطوف کردهاند، درحالیکه تعداد قابل توجهی از آنها حرکت به سمت قزاقستان را آغاز کردهاند.
در بخشی از این پست توییتری آمده است که «مسئولین چیزی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات ماشین آلات استخراج رمزارز با من تماس گرفته و میخواهند به آنها کمک کنم با دستگاههای خود را به سراسر آمریکای شمالی و برخی مناطق اتحادیهی اروپا توزیع کنم. برخی هم انتقال دستگاهها به کشور قزاقستان را آغاز کردهاند».
تصمیم چین مبنی بر سرکوب حداکثری صنعت استخراج رمزارز که هفتهی گذشته به بهانهی نگرانیهای زیست محیطی اعلام شد(درحالیکه به نظر میرسد هدف اصلی آن تقویت جایگاه یوان دیجیتال بود) یک تحول سریع در فضای استخراج بیت کوین را در این کشور رقم زد.
اونسون با اشاره به افزایش چشمگیر میزان فروش دستگاههای استخراج رمزارز در سراسر کشور چین، توضیح داد که ممنوعیت حضور در صنعت رمزارز باعث تسریع برنامههای متنوع جغرافیایی شرکتهای چینی تامین کنندهی سختافزارهای ماینینگ از جمله بیت مین و مایکروبیتی شده است. به گفته وی:
این شرکتها علاقهمند بودند که برای مدتی عملیات توزیع جغرافیایی محصولات خود را افزایش داده و به سمت بازار جهانی حرکت کنند؛ اتفاقات اخیر شدیداً روند این تغییرات را تسریع کرده است.
مایک سیلور مدیرعامل شرکت مایکرواستراتژی در تازهترین مصاحبهی مطبوعاتی آنلاین خود اظهار نموده که «من فکر میکنم که پویایی در این زمینه به وجود آمده است که طی آن بخش قابل توجهی از هشریت به سمت آمریکا و سایر نقاط جهان انتقال خواهد یافت».
شهر کبک در کشور کانادا از مدتها قبل به دلیل ارائهی انرژی برق بسیار قیمت به یکی از مراکز استخراج رمزارز جذاب در جهان تبدیل شده و گفته میشود که دهها فارم استخراج بیت کوین بسیار بزرگ در این کشور اکنون برپایهی انرژی برق آبی فعالیت دارند. به گفتهی برخی مقامات این شهر، استفاده از انرژی تجدیدپذیر برای استخراج رمزارز برگ برندهی کانادا در برابر چین بوده است.
کوینیت
وی در پستی که روز ۲۸ام می در پلتفرم رسانهی اجتماعی توییتر منتشر کرده است اعلام نموده که برخی ماینرهای BTC چینی اکنون نگاه خود را به سمت غرب معطوف کردهاند، درحالیکه تعداد قابل توجهی از آنها حرکت به سمت قزاقستان را آغاز کردهاند.
در بخشی از این پست توییتری آمده است که «مسئولین چیزی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاوات ماشین آلات استخراج رمزارز با من تماس گرفته و میخواهند به آنها کمک کنم با دستگاههای خود را به سراسر آمریکای شمالی و برخی مناطق اتحادیهی اروپا توزیع کنم. برخی هم انتقال دستگاهها به کشور قزاقستان را آغاز کردهاند».
تصمیم چین مبنی بر سرکوب حداکثری صنعت استخراج رمزارز که هفتهی گذشته به بهانهی نگرانیهای زیست محیطی اعلام شد(درحالیکه به نظر میرسد هدف اصلی آن تقویت جایگاه یوان دیجیتال بود) یک تحول سریع در فضای استخراج بیت کوین را در این کشور رقم زد.
شاخص مصرف برق بیت کوین دانشگاه کمبریج
براساس برآوردهای صورت گرفته طبق شاخص مصرف برق بیت کوین دانشگاه کمبریج(CBECI)، کشور چین در ماه آوریل چیزی حدود ۶۵ درصد هشریت جهانی بیت کوین را در اختیار داشت. این درحالیست که تغییر رویکرد و سختگیری ناگهانی دولت چین باعث شده که چندین استخر استخراج رمزارز بزرگ از جمله BTC.TOP که نزدیک به ۲/۵ درصد هشریت جهانی بیت کوین را در اختیار دارد، فعالیت خود را در این کشور متوقف کرده و اکنون به فکر انتقال کسب و کار خود باشد.اونسون با اشاره به افزایش چشمگیر میزان فروش دستگاههای استخراج رمزارز در سراسر کشور چین، توضیح داد که ممنوعیت حضور در صنعت رمزارز باعث تسریع برنامههای متنوع جغرافیایی شرکتهای چینی تامین کنندهی سختافزارهای ماینینگ از جمله بیت مین و مایکروبیتی شده است. به گفته وی:
این شرکتها علاقهمند بودند که برای مدتی عملیات توزیع جغرافیایی محصولات خود را افزایش داده و به سمت بازار جهانی حرکت کنند؛ اتفاقات اخیر شدیداً روند این تغییرات را تسریع کرده است.
استخراج براساس انرژی پاک
به نظر میرسد که توجه به افزایش بهرهوری فرآیند ماینینگ و حرکت به سمت استفاده از منابع تجدیدپذیر برای استخراج BTC باعث شده تا قدرت از شرق به سمت غرب سوق پیدا کند؛ رویکردی که از مدتها قبل توسط ماینرهای آمریکایی مورد توجه قرار گرفته است.مایک سیلور مدیرعامل شرکت مایکرواستراتژی در تازهترین مصاحبهی مطبوعاتی آنلاین خود اظهار نموده که «من فکر میکنم که پویایی در این زمینه به وجود آمده است که طی آن بخش قابل توجهی از هشریت به سمت آمریکا و سایر نقاط جهان انتقال خواهد یافت».
شهر کبک در کشور کانادا از مدتها قبل به دلیل ارائهی انرژی برق بسیار قیمت به یکی از مراکز استخراج رمزارز جذاب در جهان تبدیل شده و گفته میشود که دهها فارم استخراج بیت کوین بسیار بزرگ در این کشور اکنون برپایهی انرژی برق آبی فعالیت دارند. به گفتهی برخی مقامات این شهر، استفاده از انرژی تجدیدپذیر برای استخراج رمزارز برگ برندهی کانادا در برابر چین بوده است.
کوینیت