دوره رایگان کریپتو از صفر

صرافی کوکوین (KuCoin) - بررسی ویژگی ها و کارمزد صرافی کوکوین

📌رمزارز Falcon Swaps (FALCONS) فردا (17 دسامبر،26 آذر) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

📌رمزارز Chumbi Valley (CHMB) فردا (17 دسامبر،26 آذر) در ساعت 17:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز GEEQ فردا (21 دسامبر،30 آذر) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز BONDLY فردا (21 دسامبر،30 آذر) در ساعت 13:30 به وقت تهران با جفت‌های معاملاتی ETH و USDT در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز Orbit Chain (ORC) فردا (22 دسامبر،1 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز RACEFI امروز (22 دسامبر،1 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز Constitution DAO (PEOPLE) امروز (22 دسامبر ،1 دی) در ساعت 15:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز WHALE فردا (28 دسامبر،7 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز IOTA فردا (30 دسامبر،9 دی) در ساعت 12:30 به وقت تهران با جفت های معاملاتی BTC و USDT در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز Good Games Guild (GGG) فردا (5 ژانویه،15 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز Revuto (REVU) در تاریخ 7 ژانویه (17 دی) در ساعت 15:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

📌رمزارز Helium (HNT) فردا (5 ژانویه،15 دی) در ساعت 12:30 به وقت تهران با جفت های معاملاتی BTC و USDT در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

📌رمزارز ClearDAO (CLH) فردا (7 ژانویه، 17 دی) در ساعت 16:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

سلام، من تازه در kucoin ثبت نام کردم.قصد دارم مبلغ سرمایه ام در آن بیشتر کنم اما برام سوال هست ایا موقع برداشت ممکن هست به مشکل بر بخوریم؟ اصلا چقد قابل اطمینان هستش؟

📌رمزارز Pledge (PLGR) در تاریخ 12 ژانویه (22 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

📌رمزارز Glimmer (GLMR) فردا (11 ژانویه، 21 دی) در زمان تامین نقدینگی لازم جهت شروع معاملات با جفت های معاملاتی BTC و USDT در صرافی KUCOIN لیست می‌شود‼

📌رمزارز Creditcoin (CTC) فردا (13 ژانویه،23 دی) در ساعت 13:30 به وقت تهران با جفت های معاملاتی BTC و USDT در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

📌رمزارز Deesse (LOVE) امروز (12 ژانویه،22 دی) در ساعت 16:30 به وقت تهران در صرافی KUCOIN لیست می شود‼

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا