دوره رایگان کریپتو از صفر

سوالات متداول توکن VS

sircrypto

عضو دیجی‌بیت
توکن VST چیست؟
توکن VST یک توکن مجازی است که توسط صرافی بینگ ایکس ارائه می‌شود. این توکن‌ها معادل یک دلار آمریکا هستند و برای تمرین و آشنایی با نحوه معاملات در پلتفرم
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
استفاده می‌شوند.
چگونه می‌توانم توکن VST دریافت کنم؟
پس از ثبت نام در صرافی بینگ ایکس، 100,000 توکن VST به صورت خودکار به حساب کاربری شما واریز می‌شود. همچنین، می‌توانید برای دریافت توکن VST بیشتر درخواست دهید. این درخواست فقط یک بار در هر هفت روز قابل انجام است.
توکن VST را می‌توانم برداشت کنم؟
خیر، توکن VST قابلیت برداشت ندارد و تنها در بخش معاملات دمو
قابل استفاده است.
چگونه می‌توانم از توکن VST استفاده کنم؟
توکن VST را می‌توانید برای معاملات دمو در بخش‌های معاملاتی استاندارد فیوچرز و کپی ترید در صرافی بینگ ایکس استفاده کنید.
VST چه ارزشی دارد؟
توکن VST معادل یک دلار آمریکا است. بعد از ثبت نام در بینگ ایکس شما 100,000 VST معادل 100,000 تتر مجازی دریافت خواهید کرد.
توکن VST برای چه کسانی مناسب است؟
توکن VST برای معامله‌گران تازه‌کار و حرفه‌ای که می‌خواهند بدون ریسک، نحوه معاملات در پلتفرم
را بیاموزند یا استراتژی‌های جدید را آزمایش کنند، مفید است.
آیا توکن VST یک ارز دیجیتال واقعی است؟
خیر، توکن VST یک ارز دیجیتال واقعی نیست. این یک توکن مجازی است که تنها برای تمرین و آشنایی با نحوه معاملات در پلتفرم بینگ ایکس استفاده می‌شود.
توکن VST چه تفاوتی با ارز دیجیتال دارد؟
توکن VST یک توکن مجازی است که توسط یک صرافی ارائه می‌شود. این توکن‌ها معادل یک ارز دیجیتال هستند، اما قابلیت برداشت ندارند و تنها در بخش معاملات دمو صرافی ارائه‌دهنده قابل استفاده هستند.

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا