سلام دوستان
مدتی است که بایننس از یک سرویس خیلی جالب رونمایی کرده.
این سرویس، یک درگاه پرداخت معمولی نیست.
با این سرویس، کاربران بایننس یک کیف پول سریع دارند که میتوانند پرداختهای روزانه خودشان را با آن انجام بدهند.
مثلا:
دقت کنید، دیگر هزینههای گزاف کارتخوان حذف شده است!
برخی سوپرمارکتها هم همینطور. فقط یک QR Code قرار میدهند و اگر این موضوع همهگیر شود میتوان دستگاههای کارتخوان را حذف کرد.
من حدود دو سال به کشور کنیا سفر کردم، آنجا این موضوع خیلی همهگیر است. یک سرویس دارند به نام اِمپِسا (M-Pesa) شبیه همین تومن خودمان، تمام کشور دارند از این سرویس استفاده میکنند و اصلا بدون آن نمیشود زندگی کرد! برخی فروشگاهها اصلا پول نقد قبول نمیکنند و یا کارت اعتباری یا اِمپِسا. (پس اگر به آن کشور سفر کردید همان روز اول حساب M-Pesa را در یکی از شعب آن که قدم به قدم وجود دارد باز کنید)
حالا بایننس همین سرویس را برای ارزهای دیجیتال راهاندازی کردهاست.
بایننس پی این کار را انجام میدهد و رقیب سختی برای سرویس مشابه آن که PayPal برای ارزهای دیجیتال راهاندازی کرده، خواهد بود.
اگر از سرویس بایننس پی استفاده کردهاید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید...
مدتی است که بایننس از یک سرویس خیلی جالب رونمایی کرده.
این سرویس، یک درگاه پرداخت معمولی نیست.
با این سرویس، کاربران بایننس یک کیف پول سریع دارند که میتوانند پرداختهای روزانه خودشان را با آن انجام بدهند.
مثلا:
- پرداخت در سوپرمارکت
- پرداخت کرایه تاکسی
- پرداخت در وبسایتها
- و...
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا
ورود
کنید، یا در سایت
ثبتنام رایگان
کنید!
و با اسکن کردن آن کد پرداخت را سریعا انجام دهیم.دقت کنید، دیگر هزینههای گزاف کارتخوان حذف شده است!
برخی سوپرمارکتها هم همینطور. فقط یک QR Code قرار میدهند و اگر این موضوع همهگیر شود میتوان دستگاههای کارتخوان را حذف کرد.
من حدود دو سال به کشور کنیا سفر کردم، آنجا این موضوع خیلی همهگیر است. یک سرویس دارند به نام اِمپِسا (M-Pesa) شبیه همین تومن خودمان، تمام کشور دارند از این سرویس استفاده میکنند و اصلا بدون آن نمیشود زندگی کرد! برخی فروشگاهها اصلا پول نقد قبول نمیکنند و یا کارت اعتباری یا اِمپِسا. (پس اگر به آن کشور سفر کردید همان روز اول حساب M-Pesa را در یکی از شعب آن که قدم به قدم وجود دارد باز کنید)
حالا بایننس همین سرویس را برای ارزهای دیجیتال راهاندازی کردهاست.
بایننس پی این کار را انجام میدهد و رقیب سختی برای سرویس مشابه آن که PayPal برای ارزهای دیجیتال راهاندازی کرده، خواهد بود.
اگر از سرویس بایننس پی استفاده کردهاید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید...