دوره رایگان کریپتو از صفر

توئیت های روز

Ramtrader7

عضو شناخته شده
در دنیای امروزی، ارزش بسیاری از رمزارزها با توئیت بالا و پایین میشود.

در این تاپیک توئیت های تاثیرگذار روزانه را با یکدیگر به اشترک بگذاریم تا بتوانیم سودهای خوبی را از این بازار کسب کنیم.

به نظر شما قیمت حال حاضر بیت‌کوین از توئیت های ایلان ماسک تاثیر میپذیرد و یا بر اساس چارت نموداری بیت‌کوین نیاز به اصلاح داشت؟
توئیت های اشخاص بیشتر به پامپ و دامپ کمک میکنند و یا توئیت های کمپانی های بزرگ و یا توئیت های توسعه دهنده های رمزارزها؟

برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
قطعا در هر بازاری سرمایه گذاران سرشناس میتونن روی قیمت ها تاثیر بزارن اما این تاثیرات کاملا هیجانیه و بعید میدونم هیچکس به جز خود ساتوشی بتونه بیت کوین رو نابود کنه. مگر اینکه طبق گفته جاستین سان، ساتوشی همون ایلان ماسک باشه که اونموقع قضیه ترسناک میشه :)
البته با توجه به اینکه بیت کوین های ساتوشی هیچ حرکتی نمیکنن من حدس میزنم که این افسانه در قید حیات نباشه دیگه 😁

🔰 مایکل وندی پوپ در توییتی عنوان کرد:

🔹 اگر به نمودار سرمایه کل بازار رمزنگاری نگاه کنم ، همه چیز خوب است.

بیت‌کوین در بازه های بلند مدت خوب است.
حتی آلت کوین ها بهتر هستند.
برای مشاهده ضمیمه‌ها، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.

برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
به نظر من توییت ها می تونند روی قیمت و حتی بازار تاثیر گذار باشند، چون توییت ها روی ذهن افراد فعال در بازار تاثیر می ذارند و عرضه و تقاضا رو می سازند که منجر به جا به جایی قیمت هم میشه .

صفحه رسمی PancakeSwap در توییتر اعلام کرد که به ارزش 6.2 میلیارد دلار توکن #CAKE از مارکت مجددا خریداری شده و 5,206,192 عدد توکن معادل $143,563,718 در فرآیند توکن سوزی از بین رفته است.

برای مشاهده ضمیمه‌ها، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.

CZ مالک بایننس : خیلی ساده است همین که توضیح داده شود. صرافی بایننس بیشترین تعداد کاربر را در بین تمام شبکه های 'DeFi' دارد

مایکل سایلور: شخاصی که من کنترل می کنم اکنون 111000 بیتکوین را به دست آورده اند و حتی یک ساتوشی هم نفروخته اند.

بیت کوین برای همیشه.

در ادامه نظرتون رو جلب میکنم به چندتا از توئیت های خوب امروز که خودنشون خالی از لطف نیست.
همه هم به اتفاق اعتقاد دارند که روند صعودی ادامه داره.
به دلتون بد راه ندید✌🏼😉

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا