عده ای این گونه فکر میکنند که
مزایای تهیه غذای شرکتی و اقتصادی
همانطور که گفتیم بسیاری از کارمندان زمان کافی برای تهیه غذا ندارند و مجبور میشوند هر روز غذای خود را از رستوران سفارش بدهند که این کار، زمان زیادی از آن ها میگیرد و هزینهبر است. با تهیه غذای اداری در واقع از هدر رفتن زمان کارکنان برای انتخاب غذا جلوگیری میکنید و در هزینهها نیز صرفهجویی میشود. وقتی خیال کارکنان بابت آماده بودن غذا راحت باشد، با دقت، سرعت و آرامش بیشتری کارهای خود را انجام میدهند
برای تهیه غذای ادارات تهران سه عامل در تصمیمگیری بسیار تاثیرگذار است: کیفیت خوب، قیمت مناسب و ارسال سریع؛ با سفارش غذا از کترینگ ناریجه که یکی از بهترین مراکز تهیه غذای سازمانی در تهران است، به آسانی همهی این موارد را به دست میآورید. در ضمن به صورت توافقی غذای نیم پرس و پرس تست نیز به سازمانها داده میشود تا بتوانند برای عقد قرارداد و ثبت سفارش غذای شرکتی با کیفیت تصمیمگیری کنند.کترینگ ناریجه بهعنوان بهترین تهیه و توزیع کننده غذای شرکتی، با گروهی از حرفهایترین آشپزها همکاری میکند و مجموعه متنوعی از غذاهای ایرانی، فرنگی و فست فود را در منوی خود دارد. روزانه دو نوع غذا پخته میشود و برنامه غذایی شرکتی به صورت ماهانه مشخص است. یکی دیگر از مزایای سفارش غذا از کترینگ هفتونیم این است که میتوانید هم فقط برای یک روز ثبت سفارش کنید، هم به صورت هفتگی یا ماهانه، غذای خود را ثبت سفارش کنید. فقط توجه کنید که سفارش غذای پرسنلی تهران در سایت از ساعت 12 شب قبل بسته میشود، بنابراین مثلا برای ناهار روز شنبه باید نهایتا تا جمعه ساعت 12 شب در سایت سفارشتان را ثبت کنید. البته در ساعات اداری میتوانید تلفنی هم غذا را از روز قبل سفارش دهید. غذاها نیز به صورت یک پرس کامل و غذای نیم پرس در منو وجود دارد که غذاهای نیم پرس هم حجم کمتری دارد و غذا هدر نمیرود، هم قیمت غذای شرکتی پایینتر می آید و اقتصادیتر میشود.
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا
ورود
کنید، یا در سایت
ثبتنام رایگان
کنید!
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا
ورود
کنید، یا در سایت
ثبتنام رایگان
کنید!
فقط برای شرکتها و ادارات بزرگ و پرجمعیت است، اما چنین چیزی درست نیست. تفاوتی ندارد صاحب شرکتی کوچک با مثلا 20 نفر جمعیت باشید یا سازمانی بزرگ با صدها کارمند داشته باشید، با ارائه غذای سازمانی به کارکنان میتوانید انگیزه و رضایت شغلی آنها را بالا ببرید. همچنین خوردن غذای سالم، گرم و خوشمزه، میتواند بر بازدهی و بهرهوری آنها تاثیر مثبت و قابل توجهی داشته باشد. ضمن این که داشتن برنامه غذایی شرکتی آرامش خاطری برای کارکنان ایجاد میکند تا دیگر نگرانی و دغدغهای بابت تهیه غذا نداشته باشند. به هر حال کارمندان معمولا زمان زیادی برای پخت غذا ندارند و تامین غذای ادارات میتواند مزیتی برای آنها باشد.مزایای تهیه غذای شرکتی و اقتصادی
همانطور که گفتیم بسیاری از کارمندان زمان کافی برای تهیه غذا ندارند و مجبور میشوند هر روز غذای خود را از رستوران سفارش بدهند که این کار، زمان زیادی از آن ها میگیرد و هزینهبر است. با تهیه غذای اداری در واقع از هدر رفتن زمان کارکنان برای انتخاب غذا جلوگیری میکنید و در هزینهها نیز صرفهجویی میشود. وقتی خیال کارکنان بابت آماده بودن غذا راحت باشد، با دقت، سرعت و آرامش بیشتری کارهای خود را انجام میدهند
برای تهیه غذای ادارات تهران سه عامل در تصمیمگیری بسیار تاثیرگذار است: کیفیت خوب، قیمت مناسب و ارسال سریع؛ با سفارش غذا از کترینگ ناریجه که یکی از بهترین مراکز تهیه غذای سازمانی در تهران است، به آسانی همهی این موارد را به دست میآورید. در ضمن به صورت توافقی غذای نیم پرس و پرس تست نیز به سازمانها داده میشود تا بتوانند برای عقد قرارداد و ثبت سفارش غذای شرکتی با کیفیت تصمیمگیری کنند.کترینگ ناریجه بهعنوان بهترین تهیه و توزیع کننده غذای شرکتی، با گروهی از حرفهایترین آشپزها همکاری میکند و مجموعه متنوعی از غذاهای ایرانی، فرنگی و فست فود را در منوی خود دارد. روزانه دو نوع غذا پخته میشود و برنامه غذایی شرکتی به صورت ماهانه مشخص است. یکی دیگر از مزایای سفارش غذا از کترینگ هفتونیم این است که میتوانید هم فقط برای یک روز ثبت سفارش کنید، هم به صورت هفتگی یا ماهانه، غذای خود را ثبت سفارش کنید. فقط توجه کنید که سفارش غذای پرسنلی تهران در سایت از ساعت 12 شب قبل بسته میشود، بنابراین مثلا برای ناهار روز شنبه باید نهایتا تا جمعه ساعت 12 شب در سایت سفارشتان را ثبت کنید. البته در ساعات اداری میتوانید تلفنی هم غذا را از روز قبل سفارش دهید. غذاها نیز به صورت یک پرس کامل و غذای نیم پرس در منو وجود دارد که غذاهای نیم پرس هم حجم کمتری دارد و غذا هدر نمیرود، هم قیمت غذای شرکتی پایینتر می آید و اقتصادیتر میشود.