پس از راه اندازی رستوران یکی از مهم ترین مسائلی که ذهن شما را به خود مشغول می کند، منوی غذایی است. قطعا شما نمی خواهید که از یک منوی ساده و تکراری که در معمولی ترین رستوران های شهر نیز به چشم می خورد، استفاده کنید بلکه می خواهید متفاوت از دیگران باشید. این تمایز از سایر رقبا و کسانی که در کسب و کاری مشابه با شما فعال هستند؛ باید در تک تک موارد مرتبط با رستوران به چشم بخورد حتی در منوی غذایی؛ پس بهتر است که برای آن به اندازه ی کافی وقت بگذارید. فرض کنید که به بهترین شیوه و با استفاده از بهترین و جدیدترین تکنیک ها، متریال ها و ایده ها راه اندازی رستوران ایده آل خود را انجام دادید. مشتری در بدو ورود متوجه ی دکوراسیون زیبا و محیط داخلی جذاب خواهد شد و در نهایت نوبت به سفارش دادن غذا می رسد؛ پس در اینجاست که منو اهمیت می یابد و به اصطلاح به اصل مطلب می رسید.
یک نکته: منوی غذایی ابزاری برای شروع آشنایی و ارتباط مشتری با ماهیت رستوران شماست؛ پس باید به گونه ای باشد که موجب تشویق مشتری به سفارش دادن و انتخاب غذاهای مختلف شود، به گونه ای که در نهایت سود آوری اقتصادی برایتان داشته باشد. اینکه چه غذاهایی را سرو خواهید کرد یک مسئله ی مهم است ولی چیدمان منو نیز بسیار مهم می باشد؛ بنابراین نتیجه می گیریم که تعیین منوی غذایی رستوران به هیچ وجه در حاشیه قرار ندارد و شما به عنوان صاحب این کسب و کار، باید به صورت اصولی آن را مدیریت نمایید.
اطلاعات مهم در رابطه با تجهیزات کترینگ
فر
فر دارای یک مکان مرکزی در آشپزخانه است. نوع فر مورد نیاز شما تا حد زیادی به نوع رستوران و غذایی که سرو می کنید بستگی دارد. اگر صاحب یک نانوایی هستید، احتمالاً به همان فری که در یک رستوران است نیاز ندارید.
انتخاب یک فر می تواند یک فرآیند طولانی باشد. به همین دلیل مهم است که بدانیم به چه منظور و به چه فری در کترینگ احتیاج داریم. هنگام انتخاب اجاق مناسب برای رستوران خود این عوامل را در نظر داشته باشید:
اندازه
اندازه فر را باید با توجه به مقدار فضایی که دارید انتخاب نمایید. با نشستن و چیدمان آشپزخانه
کیفیت تجهیزات کترینگ
اجاق گاز و فر شما قلب آشپزخانه شما هستند، بنابراین چیزی را انتخاب کنید که در مدت زمان طولانی مقاومت کند و از آن استفاده کنید. . حتما مارک های مختلف، نظرات، گارانتی و قراردادهای خدمات را بررسی کنید.
عملکرد
این موضوع تا حد زیادی به نحوه برنامه ریزی شما برای آشپزی در آشپزخانه بستگی دارد. اولین قدم این است که تصمیم بگیرید که آیا اجاق گاز برقی می خواهید یا اجاق گاز گازی. گام بعدی این است که بفهمید به چه نوع فری نیاز دارید. اجاق گاز مورد نیاز در تجهیزات کترینگ با اجاق مناسب رستوران متفاوت خواهد بود.
انواع فر
نوع فر مورد نیاز شما تا حد زیادی به چیزی که سرو می کنید بستگی دارد. قبل از شروع جستجو، فهرستی از انواع غذاهایی که می خواهید سرو کنید تهیه کنید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید.
اجاق گاز صنعتی در تجهیزات کترینگ
اکثر رستوران ها حداقل یک اجاق گاز صنعتی یا استاندارد دارند. این نوع فر برای پخت و پز یکنواخت و برای غذاهای پخته ایده آل است. در نظر بگیرید که این امر برای اکثر رستوران ها ضروری است.
فر با هوای گرم
برخلاف اجاق های تجاری، این اجاق ها دارای فن هایی هستند که هوای گرم را به گردش در می آورند. فر کانوکشن برای نانوایی ها ضروری است و برای مثال برای پخت نان، شیرینی، کیک و بیسکویت، و همچنین برای برشته کردن، برشته کردن و خشک کردن ایده آل است.
فر ترکیبی
اجاق ترکیبی ترکیبی از اجاق همرفت و بخارپز است. مزیت اصلی این نوع اجاق ها تطبیق پذیری آن است. با یک اجاق ترکیبی می توانید کباب، بخارپز، دود، کباب، پخت و یا گریل روغنی کنید. هر چیزی را نام ببرید و فر ترکیبی می تواند آن را انجام دهد. و داشتن چینین فری در تجهیزات کترینگ ضروری است.
فر پیتزا
نام آن نشان دهنده همه چیز است اما فر پیتزا تنها محدود به پخت پیتزا نمیباشد و در ان میتوانهر نوع غذای دیگری را نیر پخت.
اجاق گاز و تهویه
اجاقهای شما بخش مهمی از تجهیزات کترینگ آشپزی شما هستند و تهویه هوا نیز باعث میشود تا فضای راحت برای کارکنان و میهمانان شما حفظ شود.
در مورد اجاق گاز، شما دو گزینه دارید: گازی یا برقی.اجاق گاز
اجاق گازها به دلیل تنظیم دما معروف هستند. این نوع اجاقها بلافاصله با حرارتی که میخواهید شروع به کار میکنند و کنترل بسیار بیشتری نسبت به اجاقهای برقی دارند. نکته مثبت دیگر این است که اجاق گازها حتی در زمان قطع برق به کار خود ادامه می دهند. و یکی از نگات منفی ان نیز این است که تمیز کردن آنها دشوارتر است و همچنین خطر آتش سوزی یا نشت گاز را افزایش می دهد.
اجاق های برقی
اجاق های برقی به دلیل کارایی خود شناخته شده اند. آنها به راحتی تمیز می شوند و می توانند غذا را یکنواخت تر از اجاق گاز بپزند. با انتخاب اجاق گاز برقی خطر آتش سوزی یا نشت گاز در آشپزخانه خود را نیز کاهش می دهید. یکی از معایب استفاده از اجاق برقی هزینه بالای قبض برق است.
اما بزرگیترین و بهترین مزیت آن این است که بر خلاف اجاق گازی باعث آلودگی هوا نخواهد شد.
تهویه
کترینگ می تواند محیطی ناراحت کننده و شلوغ برای کار باشند. یک سیستم تهویه در تجهیزات کترینگ جریان هوا و تنظیم دما را در آشپزخانه تجاری شما کنترل می کند و محیطی دلپذیر، تمیز و سالم را برای کارکنان شما تضمین می کند.
هنگام انتخاب طرح تهویه در تجهیزات گترینگ باید به پنج عامل توجه کنید:
سرعت جریان هوا : در صورتی که غذاهای کترینگتان بیشتر غذاهای سرخ کردنی و کبابی است به تهویه با سرعت بیشتری نیاز خواهید داشت.
فشار ساکن: این مقاومت یا اصطکاک در برابر هوایی است که از طریق سیستم تهویه شما حرکت می کند. متعادل کردن فشار استاتیک برای اطمینان از جریان مناسب هوا و هدر رفتن انرژی ضروری است.
بهره وری انرژی : یافتن تعادل مناسب در اسب بخار فن برای دستیابی به راندمان ضروری است. اگر موتور فن شما ضعیف باشد، به سرعت فرسوده می شود، اما اگر بیش از حد بار شود، در خطر هدر رفتن انرژی هستید.
اندازه : اندازه آشپزخانه کترینگ خود و فضایی که برای سیستم تهویه دارید را در نظر بگیرید. محل قرارگیری فن شما احتمالاً بر اساس فضای موجود یا الزامات ایمنی آتش نشانی تعیین می شود. این باید بخش مهمی از برنامه ریزی آشپزخانه تجاری شما باشد.غذاساز
غذاساز یک وسیله آشپزخانه است که می تواند برای خرد کردن، برش دادن، خرد کردن، آسیاب کردن و پوره کردن انواع مختلف غذا استفاده شود. در حالی که انواع مختلفی از غذاسازها وجود دارد، چهار نوع اصلی از غذاساز در تجهیزات کترینگ عبارتند از:
غذاساز پیوسته خوراک
این نوع غذاساز به شما این امکان را می دهد که به طور مداوم غذا را در حین پردازش غذا به ظرف اضافه کنید. غذای فرآوری شده در یک کاسه جداگانه می آید. این یک گزینه عالی برای تجهیزات کترینگ است.
میکسر
اگر قصد دارید نان یا دسر درست کنید، باید روی یک همزن صنعتی سرمایه گذاری کنید. بسته به مقدار غذایی که می خواهید درست کنید و هر چند وقت یکبار می خواهید از همزن استفاده کنید، همزن خود را انتخاب کنید.
همزن های کف
این یکی از محبوب ترین انواع میکسر برای محیط های تجاری و استفاده در تجهیزات کترینگ است. این مدل ها قدرت بالایی دارند و می توانند مقادیر زیادی را در مدت زمان کوتاهی با هم مخلوط کنند. این نوع میکسربرای رستوران هایی که قصد دارند به طور منظم از میکسر با ظرفیت بالا استفاده کنند ایده آل است.
همزن دستی
این میکسرها که به آنها مخلوط کن دستی نیز گفته می شود، برای مخلوط کردن سوپ و سس، مفید و ایده آل هستند. این نوع همزن به شما امکان می دهد با سرعت بالا امولسیون، خرد یا مخلوط کنید.
میکسر ایستاده
احتمالاً به دیدن این میکسرها در نانوایی های کوچک، رستوران های کوچک یا حتی آشپزخانه های خانه عادت کرده اید. اگر خروجی خیلی بالایی نداشته باشید و فضای زیادی را اشغال نکنند عالی هستند.
ماشین های برش
همانطور که از نام آن پیداست، برش دهنده ها ابزاری عالی برای برش دادن مواد غذایی مانند گوشت و پنیر هستند. ممکن است این وسیله در تجهیزات کترینگ شما هیلی هم ضروری نباشد، اما اگر قصد سرو ساندویچ، مطمئناً استفاده از آن مفید خواهد بود.
بسته به نیاز کترینگ خود، هنگام خرید اسلایسر به موارد زیر توجه کنید:
اتوماتیک یا دستی
اندازه تیغه
سبک، متوسط یا سنگین
میزهای آماده سازی غذا و تخته های برش
میزهای آماده و سطوح برش برای آشپزخانه رستوران شما ضروری است. کارکنان شما دائماً از این تجهیزات برای انواع مختلف کارهای آماده سازی استفاده می کنند، بنابراین شما به چیزی نیاز دارید که همه کاره باشد و ماندگار باشد.
فولاد ضد زنگ انتخاب مناسبی برای میزهای آماده سازی در تجهیزات کترینگ شماست. این میزها محکم هستند، باکتری ها را جذب نمی کنند و می توانند تمام مواد پاک کننده ای را که بارها و بارها استفاده می کنید، تحمل کنند. اطمینان حاصل کنید که یخچال های کوچکی در زیر میزهای آماده سازی خود نصب کرده اید تا بتوانید کارآمدتر کار کنید.
وقتی نوبت به تخته های برش شما می رسد، پلاستیک بهترین گزینه است. پلاستیک به اندازه چوب متخلخل نیست و مخفی شدن باکتری ها در شکاف ها را دشوارتر می کند. تخته های برش پلاستیکی راحت تر تمیز می شوند، قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و از آلودگی متقاطع جلوگیری می کنند.
نکته حرفه ای: تخته های برش پلاستیکی خود را بسته به نوع غذایی که روی آنها تهیه می کنید، رنگ بندی کنید. مثلا یکی برای گوشت و یکی برای سبزیجات استفاده کنید.
فریزر و یخچال
برای تازه نگه داشتن مواد غذایی خود تا زمانی که ممکن است و برای جلوگیری از هرگونه خطر نقض ایمنی و بهداشت مواد غذایی، باید روی فریزرها و یخچال های با کیفیت سرمایه گذاری کنید.
ابتدا به اندازه و ظرفیت کترینگ خود فکر کنید، سپس به ویژگی های آن فکر کنید. در حالت ایدهآل، همیشه باید یخچالهای دستی را انتخاب کنید اینها راحتترین یخچالها برای کارکنان شما هستند. اگر فضای کافی در اختیار داشته باشید و کترینگ شما نیاز به نگهداری مواد غذایی زیادی دارد، استفاده از یخچال و فریزر آسان، ایمن و گزینه ای عالی است. با صرف زمان برای انتخاب بهترین یخچال یا فریزر ممکن برای کترینگ خود، می توانید از کیفیت هر چیزی که درست می کنید اطمینان حاصل کنید..
یک نکته: منوی غذایی ابزاری برای شروع آشنایی و ارتباط مشتری با ماهیت رستوران شماست؛ پس باید به گونه ای باشد که موجب تشویق مشتری به سفارش دادن و انتخاب غذاهای مختلف شود، به گونه ای که در نهایت سود آوری اقتصادی برایتان داشته باشد. اینکه چه غذاهایی را سرو خواهید کرد یک مسئله ی مهم است ولی چیدمان منو نیز بسیار مهم می باشد؛ بنابراین نتیجه می گیریم که تعیین منوی غذایی رستوران به هیچ وجه در حاشیه قرار ندارد و شما به عنوان صاحب این کسب و کار، باید به صورت اصولی آن را مدیریت نمایید.
اطلاعات مهم در رابطه با تجهیزات کترینگ
فر
فر دارای یک مکان مرکزی در آشپزخانه است. نوع فر مورد نیاز شما تا حد زیادی به نوع رستوران و غذایی که سرو می کنید بستگی دارد. اگر صاحب یک نانوایی هستید، احتمالاً به همان فری که در یک رستوران است نیاز ندارید.
انتخاب یک فر می تواند یک فرآیند طولانی باشد. به همین دلیل مهم است که بدانیم به چه منظور و به چه فری در کترینگ احتیاج داریم. هنگام انتخاب اجاق مناسب برای رستوران خود این عوامل را در نظر داشته باشید:
اندازه
اندازه فر را باید با توجه به مقدار فضایی که دارید انتخاب نمایید. با نشستن و چیدمان آشپزخانه
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا
ورود
کنید، یا در سایت
ثبتنام رایگان
کنید!
خود ، متوجه خواهید شد که در واقع چقدر فضای اجاق گاز دارید. نکته مهم دیگر این است که به این فکر کنید که می خواهید در یک شیفت چقدر غذا تهیه کنید تا بدانید به چه ظرفیتی نیاز دارید.کیفیت تجهیزات کترینگ
اجاق گاز و فر شما قلب آشپزخانه شما هستند، بنابراین چیزی را انتخاب کنید که در مدت زمان طولانی مقاومت کند و از آن استفاده کنید. . حتما مارک های مختلف، نظرات، گارانتی و قراردادهای خدمات را بررسی کنید.
عملکرد
این موضوع تا حد زیادی به نحوه برنامه ریزی شما برای آشپزی در آشپزخانه بستگی دارد. اولین قدم این است که تصمیم بگیرید که آیا اجاق گاز برقی می خواهید یا اجاق گاز گازی. گام بعدی این است که بفهمید به چه نوع فری نیاز دارید. اجاق گاز مورد نیاز در تجهیزات کترینگ با اجاق مناسب رستوران متفاوت خواهد بود.
انواع فر
نوع فر مورد نیاز شما تا حد زیادی به چیزی که سرو می کنید بستگی دارد. قبل از شروع جستجو، فهرستی از انواع غذاهایی که می خواهید سرو کنید تهیه کنید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید.
اجاق گاز صنعتی در تجهیزات کترینگ
اکثر رستوران ها حداقل یک اجاق گاز صنعتی یا استاندارد دارند. این نوع فر برای پخت و پز یکنواخت و برای غذاهای پخته ایده آل است. در نظر بگیرید که این امر برای اکثر رستوران ها ضروری است.
فر با هوای گرم
برخلاف اجاق های تجاری، این اجاق ها دارای فن هایی هستند که هوای گرم را به گردش در می آورند. فر کانوکشن برای نانوایی ها ضروری است و برای مثال برای پخت نان، شیرینی، کیک و بیسکویت، و همچنین برای برشته کردن، برشته کردن و خشک کردن ایده آل است.
فر ترکیبی
اجاق ترکیبی ترکیبی از اجاق همرفت و بخارپز است. مزیت اصلی این نوع اجاق ها تطبیق پذیری آن است. با یک اجاق ترکیبی می توانید کباب، بخارپز، دود، کباب، پخت و یا گریل روغنی کنید. هر چیزی را نام ببرید و فر ترکیبی می تواند آن را انجام دهد. و داشتن چینین فری در تجهیزات کترینگ ضروری است.
فر پیتزا
نام آن نشان دهنده همه چیز است اما فر پیتزا تنها محدود به پخت پیتزا نمیباشد و در ان میتوانهر نوع غذای دیگری را نیر پخت.
اجاق گاز و تهویه
اجاقهای شما بخش مهمی از تجهیزات کترینگ آشپزی شما هستند و تهویه هوا نیز باعث میشود تا فضای راحت برای کارکنان و میهمانان شما حفظ شود.
در مورد اجاق گاز، شما دو گزینه دارید: گازی یا برقی.اجاق گاز
اجاق گازها به دلیل تنظیم دما معروف هستند. این نوع اجاقها بلافاصله با حرارتی که میخواهید شروع به کار میکنند و کنترل بسیار بیشتری نسبت به اجاقهای برقی دارند. نکته مثبت دیگر این است که اجاق گازها حتی در زمان قطع برق به کار خود ادامه می دهند. و یکی از نگات منفی ان نیز این است که تمیز کردن آنها دشوارتر است و همچنین خطر آتش سوزی یا نشت گاز را افزایش می دهد.
اجاق های برقی
اجاق های برقی به دلیل کارایی خود شناخته شده اند. آنها به راحتی تمیز می شوند و می توانند غذا را یکنواخت تر از اجاق گاز بپزند. با انتخاب اجاق گاز برقی خطر آتش سوزی یا نشت گاز در آشپزخانه خود را نیز کاهش می دهید. یکی از معایب استفاده از اجاق برقی هزینه بالای قبض برق است.
اما بزرگیترین و بهترین مزیت آن این است که بر خلاف اجاق گازی باعث آلودگی هوا نخواهد شد.
تهویه
کترینگ می تواند محیطی ناراحت کننده و شلوغ برای کار باشند. یک سیستم تهویه در تجهیزات کترینگ جریان هوا و تنظیم دما را در آشپزخانه تجاری شما کنترل می کند و محیطی دلپذیر، تمیز و سالم را برای کارکنان شما تضمین می کند.
هنگام انتخاب طرح تهویه در تجهیزات گترینگ باید به پنج عامل توجه کنید:
سرعت جریان هوا : در صورتی که غذاهای کترینگتان بیشتر غذاهای سرخ کردنی و کبابی است به تهویه با سرعت بیشتری نیاز خواهید داشت.
فشار ساکن: این مقاومت یا اصطکاک در برابر هوایی است که از طریق سیستم تهویه شما حرکت می کند. متعادل کردن فشار استاتیک برای اطمینان از جریان مناسب هوا و هدر رفتن انرژی ضروری است.
بهره وری انرژی : یافتن تعادل مناسب در اسب بخار فن برای دستیابی به راندمان ضروری است. اگر موتور فن شما ضعیف باشد، به سرعت فرسوده می شود، اما اگر بیش از حد بار شود، در خطر هدر رفتن انرژی هستید.
اندازه : اندازه آشپزخانه کترینگ خود و فضایی که برای سیستم تهویه دارید را در نظر بگیرید. محل قرارگیری فن شما احتمالاً بر اساس فضای موجود یا الزامات ایمنی آتش نشانی تعیین می شود. این باید بخش مهمی از برنامه ریزی آشپزخانه تجاری شما باشد.غذاساز
غذاساز یک وسیله آشپزخانه است که می تواند برای خرد کردن، برش دادن، خرد کردن، آسیاب کردن و پوره کردن انواع مختلف غذا استفاده شود. در حالی که انواع مختلفی از غذاسازها وجود دارد، چهار نوع اصلی از غذاساز در تجهیزات کترینگ عبارتند از:
غذاساز پیوسته خوراک
این نوع غذاساز به شما این امکان را می دهد که به طور مداوم غذا را در حین پردازش غذا به ظرف اضافه کنید. غذای فرآوری شده در یک کاسه جداگانه می آید. این یک گزینه عالی برای تجهیزات کترینگ است.
میکسر
اگر قصد دارید نان یا دسر درست کنید، باید روی یک همزن صنعتی سرمایه گذاری کنید. بسته به مقدار غذایی که می خواهید درست کنید و هر چند وقت یکبار می خواهید از همزن استفاده کنید، همزن خود را انتخاب کنید.
همزن های کف
این یکی از محبوب ترین انواع میکسر برای محیط های تجاری و استفاده در تجهیزات کترینگ است. این مدل ها قدرت بالایی دارند و می توانند مقادیر زیادی را در مدت زمان کوتاهی با هم مخلوط کنند. این نوع میکسربرای رستوران هایی که قصد دارند به طور منظم از میکسر با ظرفیت بالا استفاده کنند ایده آل است.
همزن دستی
این میکسرها که به آنها مخلوط کن دستی نیز گفته می شود، برای مخلوط کردن سوپ و سس، مفید و ایده آل هستند. این نوع همزن به شما امکان می دهد با سرعت بالا امولسیون، خرد یا مخلوط کنید.
میکسر ایستاده
احتمالاً به دیدن این میکسرها در نانوایی های کوچک، رستوران های کوچک یا حتی آشپزخانه های خانه عادت کرده اید. اگر خروجی خیلی بالایی نداشته باشید و فضای زیادی را اشغال نکنند عالی هستند.
ماشین های برش
همانطور که از نام آن پیداست، برش دهنده ها ابزاری عالی برای برش دادن مواد غذایی مانند گوشت و پنیر هستند. ممکن است این وسیله در تجهیزات کترینگ شما هیلی هم ضروری نباشد، اما اگر قصد سرو ساندویچ، مطمئناً استفاده از آن مفید خواهد بود.
بسته به نیاز کترینگ خود، هنگام خرید اسلایسر به موارد زیر توجه کنید:
اتوماتیک یا دستی
اندازه تیغه
سبک، متوسط یا سنگین
میزهای آماده سازی غذا و تخته های برش
میزهای آماده و سطوح برش برای آشپزخانه رستوران شما ضروری است. کارکنان شما دائماً از این تجهیزات برای انواع مختلف کارهای آماده سازی استفاده می کنند، بنابراین شما به چیزی نیاز دارید که همه کاره باشد و ماندگار باشد.
فولاد ضد زنگ انتخاب مناسبی برای میزهای آماده سازی در تجهیزات کترینگ شماست. این میزها محکم هستند، باکتری ها را جذب نمی کنند و می توانند تمام مواد پاک کننده ای را که بارها و بارها استفاده می کنید، تحمل کنند. اطمینان حاصل کنید که یخچال های کوچکی در زیر میزهای آماده سازی خود نصب کرده اید تا بتوانید کارآمدتر کار کنید.
وقتی نوبت به تخته های برش شما می رسد، پلاستیک بهترین گزینه است. پلاستیک به اندازه چوب متخلخل نیست و مخفی شدن باکتری ها در شکاف ها را دشوارتر می کند. تخته های برش پلاستیکی راحت تر تمیز می شوند، قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و از آلودگی متقاطع جلوگیری می کنند.
نکته حرفه ای: تخته های برش پلاستیکی خود را بسته به نوع غذایی که روی آنها تهیه می کنید، رنگ بندی کنید. مثلا یکی برای گوشت و یکی برای سبزیجات استفاده کنید.
فریزر و یخچال
برای تازه نگه داشتن مواد غذایی خود تا زمانی که ممکن است و برای جلوگیری از هرگونه خطر نقض ایمنی و بهداشت مواد غذایی، باید روی فریزرها و یخچال های با کیفیت سرمایه گذاری کنید.
ابتدا به اندازه و ظرفیت کترینگ خود فکر کنید، سپس به ویژگی های آن فکر کنید. در حالت ایدهآل، همیشه باید یخچالهای دستی را انتخاب کنید اینها راحتترین یخچالها برای کارکنان شما هستند. اگر فضای کافی در اختیار داشته باشید و کترینگ شما نیاز به نگهداری مواد غذایی زیادی دارد، استفاده از یخچال و فریزر آسان، ایمن و گزینه ای عالی است. با صرف زمان برای انتخاب بهترین یخچال یا فریزر ممکن برای کترینگ خود، می توانید از کیفیت هر چیزی که درست می کنید اطمینان حاصل کنید..