دوره رایگان کریپتو از صفر

بهترین وعده غذایی برای پرسنل

iranighaza

عضو جدید دیجی‌بیت
همان‌طور که می‌دانید، رکن اصلی هر سازمان نیروی انسانی آن است و همه مدیران به دنبال افزایش بهره‌وری سازمان و نیروی انسانی خود هستند. از سوی دیگر بسیاری از کارمندان و کارگران حداقل ۸ ساعت در روز و ۵ روز در هفته در محل کار هستند و یک یا دو وعده غذایی خود را در محل کار صرف می‌کنند. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که غذای یک شرکت چه تاثیری بر بهره‌وری یک سازمان دارد یا غذای شرکتی خوب از نظر یک شرکت و پرسنل آن چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد تا هم مدیران شرکت نگران کاهش بهره‌وری پرسنل خود نباشند، هم هزینه بیش از حد به شرکت و پرسنل وارد نشود و علاوه بر این موارد کارمندان شرکت از وعده‌های غذایی رضایت داشته باشند و در نهایت در زمان صرف شده برای انتخاب و سرو غذا صرفه جویی شود.

غذاهایی که در شرکتها عرضه میشود بیشتر مواقع غذایی پرچرب، با مواد مغذی ناکافی و بدون تنوع است. همچنین در شرکتهایی که به سرویس ناهار
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
ندارند بسیاری از کارگران و کارمندان هر روز غذای خود را از فست فودها یا رستورانهای ارزان و با کیفیت پایین تهیه می‌کنند. رستورانهایی که غذای با کیفیت ارائه می‌کنند، غذاها اغلب قیمت بالایی دارند و برای مصرف روزانه مناسب نیستند. از طرفی غذاهای رستوران به دلیل پخته شدن در حجم بالا و توجه به سلیقه عموم مشتریان معمولا طعم و مزه یکنواختی دارند که با طعم غذاهای خانگی متفاوتند. به عنوان مثال اکثر غذاهای رستورانها پرچرب و پرادویه هستند تا خوشمزه تر باشند. بنابراین بعد از مدتی به نظر مصرف کننده تکراری و بی کیفیت میرسند.
برای مشاهده تصاویر، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.


نتیجه همه این موارد، کاهش رضایت و بهره‌وری کارکنان و افزایش ریسک به خطر افتادن سلامتی و ابتلا به بیماری‌هایی نظیر فشارخون، چاقی، کلسترول بالا، دیابت، مشکلات کلیوی و کبدی میباشد.

علاوه بر کیفیت خود غذا، کیفیت محیط و شرایط صرف غذا نیز حائز اهمیت است. چرا که زمان غذا خوردن باید زمانی برای استراحت، تجدید انرژی، تعامل بین همکاران، ایجاد روابط دوستانه و کاهش استرس کاری باشد. محیط صرف غذا نیز باید محیطی آرام، تمیز و دور از سر و صدا باشدکشور ما نیز از قاعده فوق مستثنا نیست، به عنوان مثال کارمندان تهرانی، زمان زیادی را برای رسیدن به محل کار خود صرف می‌کنند و به همین دلیل اغلب مجبور به حذف وعده صبحانه می‌شوند و آن را با خوراکی های مثل کیک و بیسکوییت که بیشتر حاوی مواد قندی است تا پروتئین جبران میکنند. مصرف میوه و سبزیجات آنها در طول روز بسیار کم بوده و در وعده ناهار نیز بسیاری کارمندان غذاهای پرکالری و پرچرب مصرف میکنند. وعده های ناهار سنگین و پرکالری علاوه بر اثرات نامطلوب بلندمدتی که بر سلامت کارکنان دارد، باعث ایجاد احساس خواب آلودگی و کم انرژی بودن بعد از ناهار میشود.

از طرفی یکی دیگر از دغدغه های مدیران صرف زمان زیاد برای وعده ناهار است، چرا که در شرکتهایی که سرویس ناهار پرسنلی ندارند، کارمندان به ناچار زمان زیادی را صرف انتخاب و سفارش غذا از رستورانهای اطراف میکنند و این موضوع باعث هرج و مرج و ورود و خروج پیک های متعدد رستورانها شده و تمرکز و آرامش محیط کار را خدشه دار میکند.

اما استفاده از سرویس یکپارچه تهیه غذای شرکتی ، چه برای شرکتهایی با سرویس ناهار پرسنلی و چه شرکتهایی که سرویس ناهار ندارند، علاوه بر کمک به افزایش نظم شرکت، امکان استفاده از غذای سالم، با کیفیت، متنوع و سفارشی سازی شده با سلیقه شرکت را فراهم میکند .

معرفی سرویس غذای رستوران

یکی از بزرگترین وب سایت ارائه گسترده غذا و میان وعده های سالم است. که امکان سفارش انواع غذاها در سراسر تهران را برای شرکت ها فراهم نموده‌ است سرویس غذای شرکتی با به کارگیری فرآیند‌های کنترل کیفیت غذا به صورت دوره‌ای، غذاهای شرکتی را در چندین سطح مختلف کنترل می کند تا کیفیت غذای تحویل شده به مشتریان را تضمین نماید. آشپزها ، دارای کارت بهداشت از مراکز بهداشت شهر تهران می‌باشند. با ارزیابی مستمر و دریافت بازخور از مشتریان و ارزیابی کیفی و کمی غذاها قبل و پس از تحویل به مشتری باعث شده تا سرویس غذای پرسنلی دارای بالاترین سطح کیفیت شهر تهران باشد.

غذا را به میزان سفارش دریافت شده، با مرغوبترین مواد اولیه و دقت بالا تهیه میکند. لذا غذاهای شرکتی دقیقا مطابق با سلیقه و سفارش همان شرکت از لحاظ میزان چربی، نمک، و روغن مورد استفاده و سایر معیارهای مورد نظر شرکت پخته میشود و شرکت ها این فرصت را دارند تا غذای مورد نظر خود را مطابق با میل خود انتخاب و سفارش دهند .

تجربه یک هفته ناهار رژیمی با غذای شرکتی سالم

در میانه هیاهو و مشغله کاری که هر روز داریم، حفظ سلامتی و تناسب‌اندام یکی از موضوعات کلیدی برای داشتن زندگی خوب و کسب احساس رضایت از خود است. البته داشتن بدنی سالم می‌تواند موجب شود تا از نظر فکری هم در سطح بالایی قرار داشته باشیم، همان‌طور که گفته‌اند «عقل سالم در بدن سالم است». اگر شما هم برای وعده ناهار چیزی از خانه نمی‌برید، حتماً استفاده از غذای شرکتی سالم یکی از مواردی است که باید آن را جدی‌تر از همیشه دنبال کنید.

خبر خوب این است که سبدی غنی از غذای شرکتی سالم وجود دارد که می‌توانید در هنگام انتخاب نوع غذا، از آن‌ها استفاده کنید و یک برنامه غذایی سالم و رژیمی را برای خود و همکارانتان ترتیب دهید. از خوراک مرغ با سس انار تا ساندویچ مرغ گریل شده، انواع و اقسامی از خوراک‌ها و غذاهای سالم وجود دارند.

یک برنامه متنوع ناهار شرکتی سالم

امروز چند مورد از بهترین مواردی که برای داشتن یک ناهار شرکتی سالم در وجود دارد را باهم بررسی می‌کنیم. بیایید اول‌ازهمه به سراغ خوراک‌های سالم و رژیمی برویم که طرفدارهای بسیار زیادی دارند و ترکیبی از مرغ و سبزیجات مختلف هستند که سر فرصت پخته می‌شوند. در اینجا دستور پخت این غذاها را بررسی می‌کنیم تا شما با چشمی باز منوی غذای شرکتی سالم و رژیمی خود را بشناسید و آن را تکمیل نمایید.

خوراک مرغ و سبزیجات

برای اینکه یک خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه داشته باشیم می‌بایست مرغ را با پیاز و زردچوبه کمی تفت بدهیم. سپس هویج و پیازهایی که حلقه‌حلقه شده‌اند را به مرغ که خوب تفت‌داده شده اضافه می‌کنیم و با آب و کمی زعفران و نمک اجازه می‌دهیم این مواد غذایی برای ساعاتی با شعله کم پخته شوند. وقتی خوب این مواد غذایی مغزپخت شدند، نیاز است که سس مخصوص را به آن اضافه کنیم.

برای تهیه سس مخصوص خوراک مرغ و سبزیجات کمی پیاز را نگین کرده و تفت می‌دهیم و به آن ادویه، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. پس‌ازآنکه پیاز خوب طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی را از یخچال درآورده و بسته به حجم سس موردنیاز یکی دو قاشق رب به آن اضافه کرده و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. حالا باید آب کافی به این ترکیب اضافه کنیم و بگذاریم که به جوش بیاید و چندتایی قُل بزند و به قوام موردنظر ما برسد.

مرغ را همراه با هویج پخته و کلم بروکلی که خوب بخارپز شده در طرفی سرو کرده و به آن پوره سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. در آخر هم سس قوام‌یافته را روی ترکیبات خوراک مرغ و سبزیجات ریخته و نوش جان می‌کنیم.

خوراک راگو با مرغ

خوراک راگو یکی از کلاسیک ‌ترین انواع خوراک است که اغلب مامان‌ها در منزل آن را تهیه می‌کنند. این خوراک ترکیب فوق‌العاده‌ای است از سیب‌زمینی، هویج و لوبیا سبز که در کنار مرغ یا گوشت قرمز تهیه می‌شود. خوراک راگوی با ران مرغ طبخ می‌شود که مزه بسیار خوبی به این غذای شرکتی سالم می‌بخشد.

برای تهیه خوراک راگو با مرغ، اول‌ازهمه باید رفت سراغ لوبیاهای سبز و این سبزیجات را خردکرده و سرخ نمود. از سوی دیگر هویج‌ها را به‌صورت حلقه‌حلقه سرخ می‌کنیم و این دو عضو خانواده سبزی‌ها را در پیازداغ تفت می‌دهیم. گوشت ران مرغ در ظرف دیگری تکه‌تکه شده در حال سرخ شدن است که پس از طبخ آن را به دیگر سبزیجات اضافه می‌کنیم. برای آنکه خوراکی خوش‌طعم داشته باشیم ترکیبی طلایی از رب گوجه‌فرنگی، ادویه و زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم. در گام آخر کمی سیب‌زمینی سرخ‌کرده به این غذای شرکتی سالم اضافه می‌کنیم.​
 
آخرین ویرایش:
دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا