دوره رایگان کریپتو از صفر

بررسی سایت ETHProMiner.com + نحوه دریافت سود

Mr.saeedkomaee

عضو جدید دیجی‌بیت
چرا پس این همه چنل ها تو‌یوتیوب این سایت هارو‌معرفی میکنن وبرخی هم ادعا داشتن برداشتی داشتند؟

amir1768

عضو شناخته شده
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!
در درجه اول خیلی از کانال های یوتیوب میتونن شیاد باشن و خیلی از دوستان همین افراد ممکنه بگن ک پول دریافت کردن
بحث بعدی اینه ک برای شناخته شدن لازمه اول پول پرداخت کنند و به زبان عامیانه خاک خوری داشته باشند
اگر یک میلیون شما بشه دو میلیون آیا شما دو میلیون رو میگیری و خارج میشی یا ده میلیون دیگه هم اضافه میکنی که دوبرابر بشه
درواقع این سیستم از طمع ما علیه خودمون استفاده میکنه و موقعی که پول خوبی در دسترسش باشه فلنگو میبنده
حتی بعد از مشخص شدن خیلی از کلاهبرداریها مثل یونیک فایننس هنوز خیلیا پولشونو وارد سیستم میکنن چون آگاهی ندارند

سالی1992

عضو جدید دیجی‌بیت
دنبالش نرید عوضش یه سایت پیدا کردم واقعی. بدون مینیمم پرداخت زی کش میده چون خودم برداشت داشتم به کیف پولم این سایت رو معرفی می کنم.
با این لینک ثبت نام کنید و هر دقیقه زی کش رایگان دریافت کنید
ادامه نوشته:

یه سایت دیگه هم هست ارزششو داره مثل زی کش هر دقیقه دریافت رایگان ترون دوج دیجی بایت و لایتکوین مینیمم برداشت نداره پس امتحان کنید تنها چیزی که نیاز دارید ثبت نام و بعد زدن کپچا و گرفتن کوین رایگانه
این رو هم حتما امتحان کنید. من سایتایی رو میزارم که خودم تونسته باشم برداشت ازشون کنم وگرنه سایت تقلبی که خیلی زیاد هست

سالی1992

عضو جدید دیجی‌بیت
نرم افزار نیست که از منابع دستگاهتون استفاده کنه مثل سی پی یو یا کارت گرافیک یه سایت معمولیه عین بقیه سایتایی که صبح تا شب می بینید چندتا تبلیغات داره که همه سایتا الان دارن والا این همه دلیل و برهان میارید برای ردش خیلی جالبه حالا اگه اسکم بود همتون با سر ثبت نام کرده بودید به هر حال من کار خودمو انجام دادم حاالا هر کی خواست استفاده می کنه هر کی هم نخواست هیچی

Taratara

عضو جدید دیجی‌بیت

amir1768

عضو شناخته شده

abrahymyl780

عضو جدید دیجی‌بیت

mehdi252652

عضو جدید دیجی‌بیت

Imramezani

عضو جدید دیجی‌بیت
👉👉👉

صرافی ایرانی برای هر ثبت نام ۱.۵ تتر معادل ۶۰ هزار تومن میده
اطلاعات لازم:
۱. شماره همراه به نام خود شخص
۲. کد ملی
۳. شماره کارت بانکی

hossein.737

عضو دیجی‌بیت
دوره طراحی سایت نیک اندیشان دوره ای می باشد برای افرادی که علاقه به کسب و کار در حوزه مجازی رو دارند. دوره طراحی سایت نیک اندیشان می تواند به شما منبع درآمدی برای افراد باشد. با شرکت در دوره های سئو می توانید مهارت طراحی سایت را تکمیل کنید و مهارت خود را ارتقاء دهیند. نقل شده از مشرق نیوز و نیک اندیشان که دوره طراحی سایت نیک اندیشان هزینه چندان بالایی ندارد و متناسب با بازار کار طراحی شده است.

دوره‌های تالاربورس
بالا