سلام ...من میخوام استخراج اتریوم سایت ethprominer رو در گوشیم متوقف کنم اما نمیدونم چه طوری؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
سلام ...من میخوام استخراج اتریوم سایت ethprominer رو در گوشیم متوقف کنم اما نمیدونم چه طوری؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
شما میدونید چه طوری استخراج اتریوم ethprominer رو در گوشیم متوقف کنم؟برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارمبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
اگر راهشو پیدا کردید اینجا بگید که بقیه هم استفاده کنندبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
در درجه اول خیلی از کانال های یوتیوب میتونن شیاد باشن و خیلی از دوستان همین افراد ممکنه بگن ک پول دریافت کردنبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
منم یکی از دوستانم کلی هزینه کرده بود رو این سایت و هیچ پرداختی هم بهش نشد. کلا کلاهبرداریه.برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز هم داره متاسفانهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
دوست عزیز اونی که پول مردم رو جمع می کنه میتونه فرار کنه سایتی که معرفی کردم از شما پول نمی گیره بلکه بهتون پول میدهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
بر حسب استفاده ای که از اینترنت یا سخت افزار شما میکنه که نوعی هزینه اسبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
نرم افزار نیست که از منابع دستگاهتون استفاده کنه مثل سی پی یو یا کارت گرافیک یه سایت معمولیه عین بقیه سایتایی که صبح تا شب می بینید چندتا تبلیغات داره که همه سایتا الان دارن والا این همه دلیل و برهان میارید برای ردش خیلی جالبه حالا اگه اسکم بود همتون با سر ثبت نام کرده بودید به هر حال من کار خودمو انجام دادم حاالا هر کی خواست استفاده می کنه هر کی هم نخواست هیچیبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
زمانی که شما پول راحت در بیاری مشکوکهبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!
این سایت ها در کل ریسکی هستند . داخل لینک سایت های امن وجود دارندبرای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید!