ناصر ملک موتی عضو جدید دیجیبیت 2021-06-13 #1 آیا به پرفکت مانی با خیال راحت اطمینان داشته باشیم؟ آیا کارمزدها آن بصرفه تر از صرافی ها نیست؟
A amir1768 عضو شناخته شده 2021-06-13 #2 ناصر ملک موتی گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... پرفکت مانی معتبره اما از اون مثل پیپال برای پرداخت مواردی که تحریم هستیم و سایت های شرطبندی و ... استفاده میشه. اگر منظورتون اینه که دلار را با استفاده از پرفکت مانی به صرافی واریزکنیم، انتقال تتر بربستر ترون به صرفه تر است.
ناصر ملک موتی گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... پرفکت مانی معتبره اما از اون مثل پیپال برای پرداخت مواردی که تحریم هستیم و سایت های شرطبندی و ... استفاده میشه. اگر منظورتون اینه که دلار را با استفاده از پرفکت مانی به صرافی واریزکنیم، انتقال تتر بربستر ترون به صرفه تر است.
ناصر ملک موتی عضو جدید دیجیبیت 2021-06-13 #3 amir1768 گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... من برای نگهداری و نوسان دلار و طلا استفاده می کنم. حتی بیت کویین هم داره . پس احتمال مسدودی یا کلاهبرداری و یا ناپدید شدن وجود نداره؟
amir1768 گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... من برای نگهداری و نوسان دلار و طلا استفاده می کنم. حتی بیت کویین هم داره . پس احتمال مسدودی یا کلاهبرداری و یا ناپدید شدن وجود نداره؟
A amir1768 عضو شناخته شده 2021-06-14 #4 ناصر ملک موتی گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... من تا به حال کسیو ندیدم که به مشکل بر بخوره در کل بهتره همه تخم مرغ هاتون را داخل یک سبد نزارید و پول را پخش کنید
ناصر ملک موتی گفت: برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبتنام رایگان کنید! کلیک کنید تا گسترش یابد... من تا به حال کسیو ندیدم که به مشکل بر بخوره در کل بهتره همه تخم مرغ هاتون را داخل یک سبد نزارید و پول را پخش کنید
S sabasarayi عضو جدید دیجیبیت 2023-09-17 #5 سلام از پرفکت مانی میتونید برای پرداخت های بین المللی یا ارسال پول به یه کشور دیگه هم ایتفاده کنید. برای مشاهده تصاویر، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.
سلام از پرفکت مانی میتونید برای پرداخت های بین المللی یا ارسال پول به یه کشور دیگه هم ایتفاده کنید. برای مشاهده تصاویر، باید ابتدا وارد سایت شوید، یا در سایت ثبت نام رایگان کنید.