دوره رایگان کریپتو از صفر

استخر بیت کوینی که ایران را تحریم نکرده باشد

arashgr

عضو جدید دیجی‌بیت
ممنون میشوم استخر مطمینی معرفی کنید که ایران تحریم نکرده باشد

لیست بهترین استخرهای بیتکوین دنیا تقریبا محدود است و متاسفانه اکثر آن ها ایران را در لیست تحریم خود قرار داده‌اند. به همین علت سرمایه گذاری در این حوزه برای ایرانی ها پر ریسک محسوب میشود. طبق بررسی هایی که انجام شد استخر poolin برای ایرانی ها قابل دسترس است و خودم به شخصه داخلش حساب باز کردم و مشکلی نداشت.
دوتا استخر دیگه هستن که توی privacy خودشون اسمی از تحریم ایران برده نشده و حتی شماره تلفن ایران هم داخلشون وجود داره اما پس از وارد کردن شماره تلفن، کدی برای شما ارسال نمیشه. این دوتا استخر btcc و bw هستن که میتونید داخلشون با ایمیل ثبت نام کنید.
برای اطمینان بیشتر حتما خودتون این استخرهارو مجزا بررسی کنید

سلام دوستان

من بعد از کلی تحقیق به این استخر رسیدم و چون خودم خیلی دنبالش گشتم و وقتم گرفته شد اینو واستون به اشتراک میزارم تا شما هم مث من اذیت نشین.

برای دیدن محتوای پنهان، ابتدا ورود کنید، یا در سایت ثبت‌نام رایگان کنید!

مستقیما برید توش ثبت نام کنید و ماینر خودتون روش کانفیگ کنید.

سرورهاش هم اولی رو از ایران و دومی و سومی هم به نظر من میتونید چین و روسیه رو انتخاب کنید.

سلام
عزیزان وقتتون بخیر
الان چک کردم انگار از دیروز اتصال به استخر انجام نشده و ارتباط عملا قطع بوده . کسی میداند استخرbtcچه مشکلی پیدا کرده که اتصال برقرار نمیشود . حدود ۲ ماه پیش هم تعهد گرفت که از کوبا و ایران و سوریه و کره شمالی نباشیم الان هم که ارتباط نمیده لطفا راهنمایی کنید حدود ۸ میلیون تومن مانده کارکرد را هم بلوکه کرده .

دوره‌های تالاربورس
عقب
بالا